L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Philidor 6 kampioen!

Geplaatst op  4 maart 2015   in   Philidor 6   door  

Onderstaande email ontvingen de spelers van Philidor 6 op dinsdag 4 maart van Jetze Heun:

Heren,

Omdat Leithen 4 gelijk speelde tegen OEW2 zijn we met 8 MP en 13.5 BP niet meer in te halen door nummer 2 (Leithen met 5 MP en 8.5 BP) en nog maar 1 wedstrijd te spelen (tegen Leithen). Tenzij de KNSB ons natuurlijk straft bijvoorbeeld vanwege slecht financieel beheer! Gedraag je dus netjes de komende tijd!

Hulde aan onze teamleider Ruud, die er helaas niet bij kon zijn!

Jetze.

One comment on “Philidor 6 kampioen!

  1. Jan van Amsterdam

    Wordt het niet tijd om een kast voor materiaal erbij te kopen (of de contributie te verlagen?? Weer een wedstrijdklok in de knip.

Geef een reactie

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Recente reacties

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees