L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

“Hoe later op de avond des te schoner het volk”. In een wat aangepaste versie zou je kunnen zeggen: “Hoe later een schaker arriveert, des te sterker hij speelt”. De spelers van Philidor 1 arriveren doorgaans exact op tijd voor hun wedstrijden en dan is meteen alle aandacht gericht op het bord. Poseren voor een foto is dan vanzelfsprekend niet meer aan de orde. Vandaar dan maar deze collage van Philidors sterkste spelers in actie. Ook niet onaardig. Deze foto’s werden genomen op zaterdag 8 oktober 2016. Philidor 1 speelde thuis tegen de Westlandse Schaak Combinatie. Er werd met 3-5 verloren.

* Klik op een van de foto’s voor een grotere versie en een fotogallerij. Klik op het kruisje linksboven om terug te gaan naar de site.

Geef een reactie

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees