L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

De spelers van phildior 1 poseren voor het nageslacht
De spelers van Philidor 1 laten zich hier fotograferen op zaterdag 28 september 2019, voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd tegen Discendo Discimus 1 uit Den Haag. Van links naar rechts: Guido Bakker, Arres Oudshoorn, Stef van der Zon, Frank Erwich, Nico Kuijf, Leonore Braggaar en Maarten van Harten.

Thijs Roorda als speler van Philidor 1
Clubkampioen Thijs Roorda arriveerde iets te laat voor de foto. Gelukkig was hij als eerste bord speler (links met blauwe trui) goed te fotograferen bij aanvang van de wedstrijd. Hij speelt hier tegen GM John van der Wiel die, naast dat hij erelid is van Philidor, bij de Haagse club zijn vleugels uitslaat.

KNSB, klasse 2C.

Geef een reactie

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees