L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Vereniging Vrienden van LSC Philidor

 

In het 100ste levensjaar van onze schaakclub is het initiatief genomen tot de oprichting van de Vereniging Vrienden van LSC Philidor. 

De vereniging stelt zich ten doel Philidor te ondersteunen in de ontwikkeling van de schaakvaardigheid van haar leden en het versterken van de vertegenwoordigende teams. Met deze steun wil de vereniging bijdragen aan de vitaliteit van Philidor en de aantrekkelijkheid van het lidmaatschap van Philidor.

Het doel, de activiteiten en organisatie van de vereniging zijn omschreven in bijgaande brochure

Wij nodigen u vriendelijk uit om bij te dragen aan het werk van de vereniging. U kunt ten allen tijde bij ondergetekenden terecht voor meer informatie.

Jan-Aart van der Steen, Voorzitter
Jetze Heun, Secretaris
Paul Westveer, Juridische Zaken / Penningmeester
e-mail: vriendenvanphilidor@gmail.com
bankrekening: NL72 RABO 0344 8632 47 t.n.v. P.V. Westveer

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees