L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Philidor E op de foto
Philidor E zoals samengesteld voorafgaand aan zijn eerste wedstrijd op maandag 18 november 2019. Van voor naar achter: J. Jonk, H. Postma (teamleider), T. Ambagts en P.J. van der Ende. De foto wordt rechts boven opgefleurd door de tegenstander, spelers van jeugdschaakclub Op Eigen Wieken (waarvan team B). Allerminst een kinderachtige tegenstander, want zij gingen met een matchpunt naar huis, getuige de eindstand van 2-2.

LeiSB, Recreatieklasse.

Laatste Uitslagen

Philidor A - LSG A 5,5-2,5
Philidor C - Leithen A 2,5-5,5
Philidor D - Leiderdorp C 3,5-2,5

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees