L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Philidor 2 onderuit tegen LSG 5

Geplaatst op  9 februari 2011   in   Philidor 2   door  

Philidor 2 trad dinsdag 8 februari aan tegen LSG 5. In het bekertoernooi speelden onlangs een viertal met spelers uit het tweede al tegen een viertal gevormd uit LSG 5. Toen won Philidor enigszins verrassend na snelschaken. Ditmaal bleek de ELO toch de doorslag te geven.

Op de eerste twee borden bezorgden de aanstormende jongeren Philidor twee volle punten. Uw verslaggever aan bord drie zette een goede winstkans om in verlies, maar haalde opgelucht adem toen de tegenstander een stuk verblunderde. Een remise was het resultaat. Helaas zijn daarmee alle binnengehaalde punten genoemd. De overige borden verloren: 2,5 – 5,5. Philidor 2 moet zich kunnen handhaven, maar zal zich dit seizoen waarschijnlijk niet lang herinneren.

Laatste Uitslagen

Philidor A - LSG A 5,5-2,5
Philidor C - Leithen A 2,5-5,5
Philidor D - Leiderdorp C 3,5-2,5

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees