L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Leef mee met Philidor 5

Geplaatst op  3 maart 2018   in   Philidor 5   door  

Door Jetze Heun

In de eerste vijf weken van 2018 speelde Philidor 5 drie externe wedstrijden: Toren Valkenburg 1, Reynaerde 1 en Stormpionnen 1. Voorwaar, daar word je warm van. Nu de kruitdampen opgetrokken zijn, blijken we een gezonde hoge midden-moter te zijn en moeten we onze plaats in de 2e klasse in de laatste twee wedstrijden (15/3 en 16/4) veilig kunnen stellen. Over de eerste wedstrijd tegen Valkenburg (4-4) berichtte ik u reeds eerder. Klik op een aantal-highlights van de partijen tegen Reynaerde en Stormpionnen.

Geef een reactie

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees