Analyse: F. Zeven – J. Verwoert

      1 reactie op Analyse: F. Zeven – J. Verwoert

Door Frank Zeven

Mijn teamgenoten wilden dat ik mijn partij vanwege het eindspel op de site zou zetten.
De rest van de partij is alles behalve foutloos…..
Wageningen 2 – Philidor 2, bord 1:

F. Zeven – J. Verwoert,

1 gedachte over “Analyse: F. Zeven – J. Verwoert

  1. Remco

    Mooi voorbeeld van hoe je in een objectief slechte stelling toch vanuit je eigen kracht kansen kan blijven creëren. In dit geval het loperpaar sterk gebruikt!

    Ik had hetzelfde in de wedstrijd tegen ASC. Met een pion voor geef ik een kwaliteit weg. In theorie makkelijk te winnen voor mijn tegenstander maar door druk te blijven zetten en alle simplificaties te ontwijken ging hij toch zweten en bezweek uiteindelijk zelfs onder de druk.

Geef een reactie