L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Alsnog promotie voor Philidor 5 en Philidor 6!

Geplaatst op  15 augustus 2014  in  Philidor 5 , Philidor 6   door  

Doordat er dit seizoen geen enkel LeiSB-team uit de KNSB degradeert, treedt het verschijnsel van versterkte promotie op. Voor onze club betekent dit dat Philidor 5 alsnog volgend jaar in de tweede klasse zal komen te spelen. Met nog een slag om de arm zal dit hoogstwaarschijnlijk ook voor Philidor 6 gaan gelden: dit team kan volgend jaar in de 3e klasse gaan spelen. Zie Versterkte promotie! op de site van de Leidse Schaakbond.

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Recente reacties

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees