L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Philidor 1 toont veerkracht

Geplaatst op  16 maart 2011   in   Philidor 1   door  

In de drie laatste rondes van de KNSB-competitie krijgt het eerste achttal van Philidor de drie achtervolgers op bezoek. Afgelopen zaterdag waren de Stukkenjagers uit Tilburg te gast. Door een vooruit gespeelde partij die verloren ging moest Philidor met een achterstand beginnen. Snel maakte Thijs Roorda de stand weer gelijk door in de aanval te winnen. Daarna leek Philidor toch in de problemen te komen door een gelijkspel en twee verliespartijen: tussenstand 1,5-3,5 achter. Aan de overige drie borden waren er tekenen die hoopvol stemden, maar dat deze partijen alledrie gewonnen werden toont de veerkracht van ons eerste. Daarom 4,5-3,5 als eindstand en twee punten los van de concurrentie.

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees