Digitale schaakavond op chess.com

Omdat het clubgebouw voorlopig nog gesloten is, is er komende maandag (en bij succes komende maandagen) een digitale schaakavond met enkele rapidpartijen. De eerste digitale schaakavond zal plaatsvinden op de website www.chess.com op maandag 23 maart om 20:00u.

Om mee te doen moet je een account maken op https://www.chess.com/register.

Vervolgens schrijf je je in op de digitale schaakclub van philidor op de pagina: https://www.chess.com/club/lsc-philidor.

Bij vragen kun je mij een berichtje sturen op wedstrijdleider@hotmail.com of een whatsapp bericht op het bekende nummer.

Als laatste, zorg je dat je om 20:00 online bent!

Tot morgen, Stef

3 gedachten over “Digitale schaakavond op chess.com

 1. Anoniem

  Wat een geweldig initiatief, dat digitale toernooi. Ik miste alleen na afloop nog de bitterballen
  mvg Jacques (Jakinsky)

 2. Jan Aart

  Ja, was leuk toernooitje met een verdiende winnaar. Zie dat het aantal leden gestaag aan het uitbreiden is, wat betekent dat we volgende week het nog wat grootser kunnen aanpakken!

 3. Richard Koes

  Uitstekend initiatief, maar na een werkdag heb ik niet zoveel zin om ook nog de hele avond achter de computer te gaan zitten. Waarom deze ‘clubavond’ onder de huidige omstandigheden niet verplaatsen naar zaterdag- of zondagmiddag? En, maar dat is misschien iets voor volgend seizoen, wat te denken van online deelname aan de interne competitie (eventueel dan wel op maandagavond)?

Plaats een reactie (ja, graag!)