L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Blindpartij Erik van den Doel – John van der Wiel

Geplaatst op  28 juni 2019  in  Evenementen , Philidor 100 , Schaakfragment   door  

Op het elektronische scherm is de blind partij tussen GM Erik van den Doel en GM John van der Wiel live duidelijk te volgen.Tijdens het grote schaakevenement op de Beestenmarkt op 15 juni jongstleden was een van de hoofdattracties de blindschaakpartij tussen de beide grootmeesters Erik van den Doel en John van der Wiel. De partij die is gespeeld kunt u hieronder bekijken. Ons erelid John van der Wiel speelde met zwart.

 

John van der Wiel en Erik van den Doel zitten met hun rug naar het scherm en spelen op die manier hun onderlinge partij.

John van der Wiel en Erik van den Doel zitten met hun rug naar het scherm en spelen op die manier hun onderlinge partij blind.

 

Geef een reactie

Laatste uitslagen

De zwarte pion A – Philidor A 2,5-5,5

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees