L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Snelschaaktoernooi Beestenmarkt 15 juni

Geplaatst op  29 juni 2019  in  Evenementen , Philidor 100   door  

Bert van der Marel aan het snel schaken op 15 juni 2019Door Jetze Heun. Op 15 juni streden 8 teams met een tempo van 5min+5s p.p.p.p. om de hieronder afgebeelde beker met Philidor100 logo, een collector’s item lijkt me. Vijf van de zeven ronden vonden buiten in het zonnetje plaats. De jeugd was vertegenwoordigd in 3½ team, Gerard en Tim vormden een hecht combi-team. Twee van de jeugdteams hadden bedacht dat een drietal sterker is dan een tweetal, zou dat zijn omdat iemand dan de broodnodige rust kan nemen en de volgende tegenstander kan bespieden? Het mocht niet baten, uiteindelijk gingen de senioren er met de buit van door, beslissend was daarvoor de 2-0 winst van de latere winnaars Carlos/Bert tegen Quinten/David/Cato. Ook Fred/Richard konden de latere winnaars slechts op “remise” houden. De eerste drie eindigden slechts op een half bordpuntje afstand van elkaar De uitslagen staan in de kruistabel hieronder.

Carlos en Bert tonen als winnaars hun bekers

Carlos en Bert tonen als winnaars hun bekers

Een overzicht van de schaakprestaties in een kruistabel l

Geef een reactie

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees