L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Philidor 2 bijt spits af tegen A.A.S. 2

Geplaatst op  2 oktober 2010   in   Philidor 2   door  

De indeling van de teams die namens Philidor uitkomen in de competitie van de Leidse schaakbond is bekend, evenals de data van de te spelen wedstrijden (zie www.leisb.org).

Op maandag 25 oktober wordt de eerste thuiswedstrijd gespeeld door Philidor 2 tegen A.A.S. 2 uit Aalsmeer. Gelijktijdig reist Philidor 5 af naar Aarlanderveen voor de wedstrijd tegen het Springend Paard 1. De week daaropvolgend krijgt Philidor 4 thuis waarschijnlijk een zware dobber aan de degradant uit de eerste klasse Utile Dulci 1. De volgende dag (dinsdag 2 november) verdedigt het zesde onze eer tegen Leiderdorp 4 aldaar. Als laatste speelt Philidor 3 op donderdag 4 november zijn eerste wedstrijd: In Boskoop doet de dit jaar zeer sterke formatie van promovendus Inter Nos 1 zijn opwachting.

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees