L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Het seizoen begint weer…

Geplaatst op  22 augustus 2015   in   Mededelingen Bestuur   door  

Beste leden,

Maandagavond 24 augustus is het denksportcentrum weer geopend voor de eerste avond van Philidor. Er wordt nog geen competitie gespeeld of iets anders georganiseerd: u wordt zelf geacht iets met schaakstukken en schaakborden te doen, eventueel met een gevonden iemand die uw tegenstander wil zijn. Vrij schaken heet dat. Maandag 7 september wordt het al een stuk serieuzer: dan geeft clubkampioen Guido Bakker een simultaan. Kijk voor een uitgebreide agenda onder het kopje ‘agenda’.

Geef een reactie

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees