L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Maandag 7 september: simultaan door Guido

Geplaatst op  4 september 2015   in   Mededelingen Bestuur   door  

Aanstaande maandag 7 september is de serieuze aftrap van het seizoen 2015-2016. Vanaf 20.00 uur geeft clubkampioen Guido Bakker een simultaan. Ook voor geïnteresseerde (nog) niet-leden is dit een leuke manier om op een wat meer ontspannen wijze met de club en haar leden kennis te maken. Eveneens zal de teamindeling voor het aanstaande seizoen aan de muur geplakt worden (hoewel uiteraard de ALV, die gehouden wordt op 14 september, zich hierover officieel nog dient uit te spreken). Komt daarom allen!

Geef een reactie

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees