L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Leonore wint Gouden Pion

Geplaatst op  1 juli 2015   in   Interne Competitie   door  

Afgelopen maandag 29 juli vond de ontknoping van het Gouden Pion toernooi plaats. Met 6 uit 6 was de uitgangspositie van Arres ideaal. Het was dus een ware verrassing dat uiteindelijk niet hij, maar Leonore de gouden pion in ontvangst mocht nemen.

Na de prijsuitreiking wilde menigeen zijn eigen positie op de ranglijst nog even bekijken.

Na de prijsuitreiking wilde menigeen zijn eigen positie op de ranglijst nog even bekijken.

 
Met de hittegolf op komst waren er nog verrassend veel schakers op deze laatste avond van dit seizoen. Het gouden pion toernooi is blijkbaar een traditie geworden die geen enkele Philidoriaan onberoerd laat. Maar ook de uitstekende organisatie van de gebroeders Roorda hebben dit jaar bijgedragen aan een geslaagde afsluiting van het seizoen.

 

 

Dan volgen nu enkele weken van rust op clubgebied. Het is de bedoeling dat op 24 augustus de clubavonden weer gaan beginnen. Houd deĀ  site in de gaten voor de actuele ontwikkelingen.

Geef een reactie

met dank aan chesstempo.com

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864).

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees