L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Zowel Philidor 2 als Philidor 4 behalen kampioenschap

Geplaatst op  10 april 2018  in  Philidor 2 , Philidor 4   door  

Maandagavond 9 april 2018 zal de clubhistorie in gaan als de dag waarop twee Philidor teams gelijktijdig het kampioenschap behaalden. Philidor 2 behaalde een ruime overwinning op Leithen 1 en mag zich daarom met nog een wedstrijd te spelen en drie machtpunten meer dan de nummer 2 nu al kampioen van de Leidse schaakbond noemen! Daarbij behoort nog altijd de promotie naar de derde klasse van de KNSB. Gelijktijdig behaalde Philidor 4 in Koudekerk de kleinst mogelijke overwinning op Reynaerde 1. Deze directe concurrent had voor aanvang van de wedstrijd een matchpunt meer, maar na afloop dus een matchpunt minder dan ons Philidor team. In deze laatste ronde is Philidor 4 daardoor kampioen geworden van de tweede klasse! Beide teams van harte gefeliciteerd!

One comment on “Zowel Philidor 2 als Philidor 4 behalen kampioenschap

  1. En dat is 3! Lijkt mij een heel mooie score voor een jaartje externe competitie.

Geef een reactie

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees