L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Weer een heerlijke ouderwetse keizercompetitie!

Geplaatst op  15 september 2016   in   Interne Competitie   door  

Beste Leden,

Afgelopen maandag was de ALV, die ondanks de warmte goed is bezocht. Een belangrijke en verrassende beslissing die toen genomen is behelst de aard van de interne competitie. Door ledenafname zijn we min of meer genoodzaakt het systeem van de afgelopen twee jaar vaarwel te zeggen en weer terug te gaan naar een volledige keizercompetitie, waarin (in de eerste helft van het seizoen) in principe iedereen elkaar als tegenstander kan treffen! Maar voor we maandag weer van start gaan, is er zaterdag eerst de eerste ronde van de KNSB-competitie waarin (zoals we allemaal weten) dit jaar zowel Philidor 1 als Philidor 2 spelen. Zij spelen respectievelijk hun uitwedstrijden in Amersfoort en Amstelveen. Veel om naar uit te kijken dus!

Geef een reactie

met dank aan chesstempo.com

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864).

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees