L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Thijs Roorda Clubkampioen! Job Segers wint de best of the rest prijs.

Geplaatst op  30 mei 2019   in   Interne Competitie   door  

De laatste ronde van de interne competitie is gespeeld en Thijs is op overtuigende manier clubkampioen geworden. Met een score van maar liefst 8 uit 8 was Thijs iedereen te slim af.  De clubkampioen was al bekend voordat de laatste ronde gespeeld kon worden. Thijs is duidelijk goed in vorm en klaar om op het toernooi in Kroatië toe te slaan.

In de andere groep nam Job al snel de leiding en heeft deze positie niet meer afgestaan. Van de 12 wedstrijden wist hij er 10 te winnen.

Vanaf aanstaande maandag zal er om de laatste prijs van dit seizoen worden gespeeld. Op drie speelavonden zullen we strijden om de gouden pion.

2 comments on “Thijs Roorda Clubkampioen! Job Segers wint de best of the rest prijs.

  1. Gefeliciteerd Thijs en Job!

  2. Thx, Anoniem!

Geef een reactie

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Recente reacties

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees