L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Stadsdelenkampioenschap Basisonderwijs

INFORMATIE en INSCHRIJVEN
Scroll naar beneden voor het inschrijfformulier

In welk stadsdeel van Leiden schaken de meeste kinderen en welk stadsdeel wordt kampioen van Leiden?

Alle kinderen van de basisschool die kunnen schaken, kunnen meedoen. Ook als je nog nooit eerder aan een toernooitje hebt meegedaan, ben je van harte welkom. Er zijn bekers voor verschillende groepen en niemand gaat met lege handen naar huis!

Wanneer?
Afhankelijk van op welke basisschool je zit, kan je meedoen aan een schaaktoernooi. Je speelt niet in een team, dus je kan je individueel opgeven. De toernooien zijn op de volgende data en locaties:

Kinderen van scholen in de regio Noord:
woensdagmiddag 9 oktober in Huis van de Buurt De Kooi
Kinderen van scholen in de regio Zuidoost/Midden:
woensdagmiddag 9 oktober in Huis van de Buurt Matilo
Kinderen van scholen in de regio West:
woensdagmiddag 16 oktober in Huis van de Buurt Morschwijk
Kinderen van scholen in de regio Zuidwest:
woensdagmiddag 16 oktober in Huis van de Buurt Vogelvlucht

Alle dagen starten om 13.00 uur en zijn rond 17.00 uur afgelopen.

Finale
Van de vier toernooien in de verschillende stadsdelen gaan de 3 hoogste geëindigde kinderen uit groep 1 tot en met 5 en de 3 hoogste geëindigde kinderen uit groep 6, 7 en 8 door naar de finaleronde. In deze finaleronde speelt dit zestal tegen de kinderen uit de andere stadsdelen. De finale zal plaatsvinden op woensdagmiddag 30 oktober in het Stadhuis van Leiden.

Inschrijven
Je kan je tot de zaterdag voor het toernooi opgeven. Vul om je op te geven het formulier hieronder in. Als je nog een vraag hebt kun je deze stellen op het inschrijfformulier of door te mailen naar heelleidenschaakt@gmail.com .

 

INSCHRIJVEN SCHAAKTOERNOOI LEERLINGEN BASISONDERWIJS:


 

 

 

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees