Schaken op vrijdagavond

      Geen reacties op Schaken op vrijdagavond

Beste schaker,

Er is een initiatief genomen om te starten met schaken op de vrijdagavond. Dit is bedoeld voor schakers die spelen in het Denksportcentrum; leden van LSG, Oegstgeest en Philidor zijn van harte welkom.
Vrijdag 9 november vinden twee activiteiten parallel plaats. Je kunt simultaan spelen tegen de clubkampioen van LSG, te weten Rudy van Wessel. Je kunt ook deelnemen aan een snelschaaktoernooi: drie voorronden van vierkampen en vervolgens finalegroepen. Uiteraard is ieder die vrij wil spelen ook van harte welkom op deze avond.
Er is inmiddels ook al een datum gepland voor de tweede avond: 7 december 2012; de invulling is nu nog niet bekend. Indien er voldoende belangstelling is, zullen we dit initiatief in 2013 voortzetten. Eén vrijdag per maand schaken in het Denksportcentrum.
Bij dezen ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan één van de twee activiteiten op 9 november of om vrij te komen spelen. De zaal is vanaf 19.30 uur open; om 20.00 uur beginnen we met de activiteiten.
Als je aan de simultaan wilt deelnemen, stellen we het op prijs als je je vooraf aanmeldt i.v.m. het maximaal aantal deelnemers van 25. Aanmelden kan via: lsg-externe@lsg-leiden.nl .

Het organiserende LSG vindt het leuk als je komt!

Plaats een reactie (ja, graag!)