Schaaktraining via Zoom en ook Gouden Pion online.

Beste leden,

Hierbij een woord vanuit het bestuur. De coronacrisis heeft allerlei veranderingen teweeg gebracht. Hoewel we op het moment niet in het denksportcentrum kunnen schaken, is er wel uitzicht hierop vanaf juli. Tot die tijd zijn we druk bezig om op andere manieren aan de behoefte te voldoen. We hebben een steekproef gehouden onder de leden, waaruit bleek dat er bij de leden interesse was in zowel online schaken als online trainingen.

Daarom zullen we naast de chess.com online wedstrijden starten met het aanbieden van schaaktrainingen via Zoom. Tevens zullen we binnenkort het Gouden Pion toernooi organiseren. We zijn van plan gedurende de zomervakantie ‘gewoon’ door te gaan met schaken op de maandagavond via chess.com.

Hoe het schaken er na de zomer uit ziet is nog niet geheel duidelijk. We streven er naar om het denksportcentrum operationeel te krijgen en dus weer analoog tegen elkaar te kunnen schaken. Hierbij zullen aanpassingen, zoals de schaaktafels van Ed en Jetze, noodzakelijk zijn. De externe competitie zal vermoedelijk wel gespeeld worden, maar later van start gaan.

We houden u op de hoogte.

Het bestuur.

Plaats een reactie (ja, graag!)