4 gedachten over “Piet Zwetsloot overleden

 1. Hans Kluck

  Wat een vervelend nieuws.
  Heel veel sterkte aan nabestaanden en voor allen op de club. Een icoon met prachtige verhalen en boeken. Hart en passie voor de sport.
  Zeer blij hem gekend te mogen hebben.
  Grote groet,
  Hans Kluck (voormalig lid)

 2. Sebastiaan

  Triest nieuws. Ik haalde hem een tijd lang op: hij gaf me op weg naar de club altijd een bruikbare tip. Voor het spel en voor het leven.
  Sebastiaan van der Lubben (voormalig lid)

 3. Richard Koes

  Piet kende ik uit een vorig schaakleven bij Amroba in Amsterdam. Kort na mijn verhuizing in 2004 naar Leiden kwam ik hem tegen bij het schaaktoernooi in Vlissingen. Samen met Maarten haalde hij mij over om lid van Philidor te worden. Daar heb ik nog ruim 10 jaar menig goed gesprek aan de bar met hem mogen voeren. Piet had niet alleen prachtige verhalen, maar hij kon ook heel goed luisteren en was altijd objectief. Hij was, kortom, goed gezelschap dat ik zal gaan missen!

 4. basvandernet

  Piet ervoer ik als een aimabel mens, met wie het aangenaam was een gesprek te voeren over de schaakhistorie, waarmee hij bijzonder vertrouwd was. Hij dwong zijn laatste clubjaar 2015-2016 grote bewondering en waardering af door, overwinnend elk fysiek ongemak, 5 externe overwinningen te boeken voor kampioensteam 4 van Philidor en een tpr van 1840 overeenkomstig zijn oorspronkelijke schaakpotentie te realiseren. Moge deze tot het laatst betrokken fijne clubschaker in onze herinnering voortleven als een tot voorbeeld strekkend clubmens, de (schaak-) familie tot troost. Hij ruste in vrede! Bas van der Net 30/6/2016.

Plaats een reactie (ja, graag!)