Philidor 5 trotseert vliegtuigbom!

Door Victor van der Kloet

Daar sta je dan om kwart voor zes (op donderdag 1 november) als teamleider van het vijfde op Den Haag CS en er rijdt op last van de politie geen enkele trein naar Leiden.

Hoe kom ik ooit op tijd bij het Denksportcentrum en vervolgens in Voorhout? Even je vrouw bellen om jou samen met de kleine op te komen halen. Zo gezegd, zo gedaan.

Natuurlijk een behoorlijke file en natuurlijk gaat de Spanjaardsbrug juist open als je met grote haast naar huis wilt. Om kwart over zeven daar, maar daarom pas om half acht bij het Denksportcentrum. Daar is niemand meer, dus snel door naar Voorhout. Gelukkig op tijd en langzaamaan druppelen de teamleden binnen.

Ook de Vrijpionnen hebben last van een vliegtuigbomslachtoffer, dat met de bus verder moest en pas om half negen kon komen. Om kwart over 8 werden de klokken toch al ingedrukt.

Warmenhoven geeft al snel een stuk weg en verliest. Daarna vier klinkende overwinningen en als laatste de taak aan Van den Berg om de schone stelling die hij gecreëerd heeft tot winst te voeren.

Helaas, hij verprutst het. Maar gelukkig toch nog met een ruime 4-2 overwinning naar huis. De volgende keer beter!

Geef een reactie