L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Philidor 5 een beetje rommelig: 4-4

Geplaatst op  24 januari 2018  in  Philidor 5 , Schaakfragment   door  

Door Jetze Heun

Maandag 18 januari. Het werd een spannende en ook rommelige wedstrijd in en tegen Valkenburg. Er werden over en weer mooie zetten gedaan, maar beslist ook veel foutjes gemaakt. Gelukkig heeft Philidor het jonge talent Job Segers, die nu 3 uit 3 heeft. En we zijn invaller, good-old Wim dankbaar met zijn overwinning. En Erick die je altijd om een boodschap kunt sturen. En niet te vergeten, Ed Pot, die geeft nooit op en wist de de tegenstander uiteindelijk toch tot een fout te verleiden. De verliespartijen waren lange gevechten. JanBertus had even een dipje na twee overwinningen: een lange evenwichtige partij die net verkeerd uitviel. Bas rekende één zet te kort door en Roel kon de solide verdediging niet slechten en rokeren? Jetze werd verrast in de opening en de min of meer volledig tactische partij had hij eigenlijk toch naar zijn hand kunnen zetten (andersom ook waarschijnlijk). We zijn nog niet veilig, maar het gaat lukken. Klik hieronder voor:

Geef een reactie

met dank aan chesstempo.com

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864).

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees