L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Philidor 1 weer alleen aan kop

Geplaatst op  17 februari 2011   in   Philidor 1   door  

De koppositie in KNSB klasse 3E is weer alleen van Philidor. Na de vorige ronde met een benauwde 4-4 tegen Leiderdorp moest Philidor 1 de koppositie delen met Caïssa 4. Op bordpunten stond Philidor zelfs tweede. In de afgelopen KNSB-ronde werkte Philidor daarom eens goed aan de bordpunten door met 7,5-0,5 te winnen van LSG 4. Caïssa bleek bovendien te hebben verloren, zodat Philidor alleen aan kop gaat met 10 punten. Wel volgen er twee teams met 9 punten (Stukkenjagers 2 en Waagtoren 1) en Caïssa 4 met 8 punten. En dat zijn precies de drie tegenstanders in de komende drie rondes. Die wedstrijden zullen daarom nog erg spannend worden.

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees