L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Paastoernooi dit jaar al op maandag 7 april a.s.

Geplaatst op  3 april 2014   in   Mededelingen Bestuur   door  

Door Victor van der Kloet

Beste schaakvrienden,

Er zitten een paar toernooien van Philidor aan te komen die doorgaans erg gezellig zijn, en waar ik jullie graag op wil attenderen.

Komende maandag 7 april is daar het paastoernooi, een week eerder dan gebruikelijk. Dat heeft alles te maken met de strijdmakkers van Philidor 5 die op 14 april in Noordwijk de externe competitie afsluiten en dan niet aanwezig zijn. Voor de rest is er dan gewoon een speelronde van de interne competitie. Op 21 april is er vanwege het Paasfeest geen clubavond. De 7de kun je kiezen tussen snelschaken of rapid.

En dan het Wim Vriend memorial toernooi. Dat is op 17 mei a.s. Ook een week eerder dan gebruikelijk, maar dit vanwege de toernooikalender in de Leidse regio. MeldĀ je vooral aan voor dit altijd gezellige toernooi. Dat kan bij Jacques van den Wijngaard, Ab Smit of Erwin Fakkert. Het is een rapid-toernooi. Houd je niet van rapid, dan gaat dit toernooi daar verandering in brengen!

Ik wens allen een boeiende schaaklente.

met dank aan chesstempo.com

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864).

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees