L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Nipt verlies Philidor 5

Geplaatst op  16 maart 2011   in   Philidor 5   door  

In de op één na laatste ronde van de competitie in poule B van de tweede klasse heeft Philidor 5 voor het eerst dit seizoen verloren. Op dinsdagavond 1 maart bleek LSG 7 met 4,5-3,5 te sterk. Alleen Rick en Roel wisten te winnen, terwijl Skander, Wouter en Jacques genoegen moesten nemen met een remise. Toch blijft er nog goede hoop op het behalen van het kampioenschap: in de laatste ronde moet er ‘gewoon’ gewonnen worden van Op Eigen Wieken. We hebben nog steeds alles in eigen hand. Wél is het nu onmogelijk geworden dat we volgende week vrijdag al kampioen zouden zijn zonder te spelen, doordat OEW punten zou kunnen laten liggen tegen het Springend Paard. Maar ieder nadeel heeft zijn voordeel: er zal dus in ieder geval op 4 april bij ons thuis een echte kampioenswedstrijd gespeeld gaan worden!

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees