Nieuwe voorzitter: Guido Bakker

Formeel was hij het al sinds de vorige ALV in februari, maar sinds vandaag (vrijdag 15 mei) is Guido Bakker de nieuwe voorzitter van onze vereniging. Door drukte had de oud-voorzitter Gerard Visscher zijn taken tot nog toe waargenomen.
Het zal vreemd aanvoelen om in deze tijden het bestuur te betreden. Hoewel er zichtbaar weinig (beter gezegd: niets) gebeurt, spelen er wel allerlei zaken op de achtergrond. Eén daarvan is dat er een nieuwe penningmeester wordt gezocht. Dus wilt u zich op een belangrijke manier nuttig maken voor de vereniging, aarzel dan niet om u bij één van de huidige bestuursleden te melden. Daarnaast zullen er dit of volgend jaar belangrijke beslissingen genomen moeten worden over een (eventueel) nieuw denksportcentrum. Middels de enqûete, die de secretaris heeft verstuurd, weet u inmiddels dat er een plan is om een nieuw denksportcentrum te laten neerzetten naast zwembad de Vliet (aan de “Leidse kant” ervan). Er staat dus heel wat te gebeuren de komende tijd. Daarbij is kundige leiding van een kundige schaker zeer welkom. Succes Guido!

2 gedachten over “Nieuwe voorzitter: Guido Bakker

  1. Anoniem

    Gefeliciteerd Guido! Wat een dag is 15 mei 2020 voor jou! Met veel vertrouwen de toekomst in!

  2. Ton

    Gefeliciteerd Guido, en ook wel sterkte. Want het leiden van een club met ambitie, en die heeft Philidor is een pittige uitdaging.
    Succes, je kan het!

Plaats een reactie (ja, graag!)