L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Nieuw: Schaaklessen van Stef en Guido

Geplaatst op  3 januari 2017   in   Evenementen   door  

Het nieuwe jaar begint goed, aanstaande maandag 9 januari begint de avond al om 19.00 exact, en wel met een uur schaakles van de voormalige clubkampioen Stef.

SchaaklessenEeuweDe week daaropvolgend, op 16 januari, wordt eveneens exact om 19.00 uur gestart met een schaakles van de huidige kampioen, Guido. Een wens die al langer leeft in de vereniging (en die al herhaaldelijk aan de orde is gekomen in meerdere ALV’s) gaat hiermee in vervulling. Komt allen (belangrijk: wees op tijd, 19.00 uur!), als het een succes wordt is dit wellicht het begin van meer…

One comment on “Nieuw: Schaaklessen van Stef en Guido

  1. Ah kijk een aan, dat komt goed uit.
    Sinds de jaarwisseling toch al steeds het gevoel dat het tijd is geworden wat meer energie in de club te steken.

Geef een reactie

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees