L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Maandag 22 december kersttoernooi, zaterdag 27 december oliebollentoernooi

Geplaatst op  13 december 2014   in   Mededelingen Bestuur   door  

Beste clubgenoten,

Maandag a.s. wordt op de clubavond het kersttoernooi gehouden. Er is de keuze tussen snelschaken en rapid en je gaat met een bij de door jou geleverde prestatie en de tijd van het jaar passende prijs naar huis.

Zaterdag 27 december a.s. wordt in het Denksportcentrum het Oliebollentoernooi (snelschaken voor clubteams van 4 personen) gehouden. Als jouw naam nog niet op de intekenlijst staat, maar je wilt wel meedoen, geef dit dan aan mij door per mail of op de komende clubavond. 22 december is de deadline voor aanmelden.

Hopelijk tot a.s. maandag. Ik wens alle leden mede namens het bestuur prettige feestdagen en een gelukkig en voorspoedig 2015.

Met vriendelijke groet,

Victor van der Kloet.

Geef een reactie

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees