L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Leidse Pieterskerk nu al decor voor TATA!

Geplaatst op  29 november 2018   in   Philidor 100   door  

Dinsdag 20 november is in de Leidse Pieterskerk bekend gemaakt welke schakers deelnemen aan de hoogste groep van het TATA toernooi ( zie deze link ). Waarom in de Pieterskerk? Natuurlijk omdat daar in het kader van het honderdjarig bestaan van Philidor één van de rondes van het TATA Steel wordt gehouden. Noteer woensdag 23 januari 2019 alvast in uw agenda! Hieronder een voorproefje van de storm van publiciteit die er aan zit te komen…. Luister hoe enthousiast Ton Kohlbeck en Jacques van den Wijngaard het komende schaakfestijn aankondigen op de regionale radio:

Beluister hier wat Anish Giri van de deelnemers van de topgroep en van Leiden als speellocatie vindt:

De interviews werden afgenomen door Reanne van Kleef van Sleutelstad FM.
(origineel geplaatst op 23 november)

One comment on “Leidse Pieterskerk nu al decor voor TATA!

  1. Op de volgende 100 jaar!

Geef een reactie

met dank aan chesstempo.com

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864).

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees