Iedere vrijdagavond zomerschaken in het DSC

Het denksportcentrum (DSC) gaat deze zomer open vanaf vanavond, 10 juli. Het DSC is open op woensdag- en vrijdagavond. Philidor heeft besloten samen met LSG schaken aan te bieden op de vrijdagavond, woensdag zijn de bridgers en dammers actief. De capaciteit van de luchtverversing in het DSC is zo dat de lucht elke 8 minuten ververst wordt, dat is volgens de richtlijnen behoorlijk goed. Namens Philidor zal Bert van der Marel als coördinator optreden. Zie hieronder zijn bericht:

Vanavond start de zomerschaakcompetitie in het Denksportcentrum. LSG organiseert dit. Philidorleden kunnen ook meespelen.

De opzet: We spelen elke avond 2 partijen van 45 minuten + 10 seconden per zet per persoon. Zaal is open vanaf 19.00; zorg dat je er uiterlijk 19:50 bent; aanvang 1e ronde 20.00; indeling ronde 2 volgt na einde ronde 1, dwz ongeveer 21.30-21.45. Het is mogelijk 1 ronde per avond te spelen. Als je een avond niet kunt, hoef je je niet af te melden; je krijgt dan 2x 1/3.

In verband met Corona is er een protocol, waarvan een belangrijk punt is: als je verkoudheidsachtige symptomen hebt kom dan niet naar het DSC! (Zelfs bij lichte verschijnselen.)

Zie voor meer informatie ook de site van LSG: https://www.lsg-leiden.nl/we-mogen-weer-schaken-start-vrijdag-10-juli/#more-13740

Het is prachtig dat we weer gewoon kunnen schaken! Philidorleden worden van harte uitgenodigd om te komen spelen.

Doe je mee geef dit dan ook graag door aan ondergetekende: Lambertus_van_der_Marel apestaartje hotmail punt com.

Plaats een reactie (ja, graag!)