L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Het schaken gaat weer beginnen

Geplaatst op  26 augustus 2016   in   Geen categorie   door  

De teamindeling is bekend  (klik hier op de link of ga naar menu-item ‘De teams’)

Afgelopen maandag 22 september is het seizoen weer van start gegaan met vrij schaken voor de echte fanatici, meestal dus snelschaken. Ook 29 augustus wordt er vrij geschaakt. Dan komt tevens Philidor Nieuws uit waarin o.a. stilgestaan wordt bij het overlijden van Piet Zwetsloot. Het convocaat en de stukken voor de vergadering van 12 september staan ook in dit blad. Tussentijds zal iedereen op 5 september het kunnen opnemen in een simultaan tegen de clubkampioen. De eerste competitieronde wordt op 19 september gespeeld. Onze twee KNSB-teams hebben dan al hun eerste ronde op zaterdag 17 september al achter de rug. Dat zijn twee uitwedstrijden, in Amstelveen en Amersfoort, dus de fans zullen moeten kiezen met wie zij meereizen.

Geef een reactie

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees