L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Gouden Pion toernooi start maandag 13 juni

Geplaatst op  11 juni 2016   in   Interne Competitie   door  

Guido Bakker is clubkampioen geworden van het seizoen 2015-2016! In de laatste ronde versloeg hij F. Zeven. Herman van Halderen zou nog een gelijk aantal punten kunnen behalen als Guido, maar in dat geval zou Guido alsnog kampioen zijn omdat het onderlinge duel tussen beiden in zijn voordeel is geƫindigd. Guido heeft dus zijn kampioenschap van het vorige seizoen geprolongeerd, gefeliciteerd! Groep A zag Pim Braggaar als winnaar eindigen, terwijl in groep B Michiel Vergeer de concurrentie achter zich liet.

Nu de interne competitie is afgelopen, start aanstaande maandag het Gouden Pion toernooi. Drie weken achter elkaar spelen we iedere avond drie rondes rapid partijen en de winnaar ontvangt na afloop de Gouden Pion. Voor geĆÆnteresseerden in de club is dit toernooi zeer geschikt om kennis te maken met de leden en de ‘sfeer’ binnen Philidor. Vanzelfsprekend is het mogelijk om slechts een avond bij te wonen en is het niet verplicht om alle drie de avonden er te zijn. Iedereen is dus van harte welkom!

Geef een reactie

met dank aan chesstempo.com

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864).

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees