L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

GM Simon Williams becommentarieert interne competitie

Geplaatst op  23 juli 2016  in  Geen categorie , Schaakfragment   door  

3 comments on “GM Simon Williams becommentarieert interne competitie

 1. Frank Zeven (f7)

  Charles, een tweede Morphy, wat een geweldige partij! Super gespeeld en een lust voor het oog! Op dit moment zie ik jouw tegenstander Stef een FM verslaan tijdens het open NK…. wat een spelers hebben wij bij Philidor! Trots en op naar hopelijk weer een geweldig seizoen!

  1. Dankje Frank !

   Het was inderdaad super en het liep allemaal goed voor me in de partij! Tegen Stef wil je natuurlijk je beste spel laten zien. Wat een topper die Stef! Ik ga om zijn partij vragen want dan kan ik hem even appen naar Simon en wie weet:)

   Philidor op naar een topseizoen!

 2. Prachtpartij Charles, zeer fraai commentaar bovendien! En wat ben ik vanavond ontsnapt tegen opnieuw een vernietigende Morra zeg.. 🙂

Geef een reactie

Laatste Uitslagen

met dank aan chesstempo.com
Het logo van Philidor, ontworpen voor het 100-jarig bestaan.

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864). Bekijk ook eens Wat is Philidor?

Schaken voor de jeugd

Wil jij ook graag schaken, maar dan het liefst met leeftijdgenootjes? Bezoek dan de Leidse jeugd schaakclub Op Eigen Wieken.

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees