3 gedachten over “GM Simon Williams becommentarieert interne competitie

 1. Frank Zeven (f7)

  Charles, een tweede Morphy, wat een geweldige partij! Super gespeeld en een lust voor het oog! Op dit moment zie ik jouw tegenstander Stef een FM verslaan tijdens het open NK…. wat een spelers hebben wij bij Philidor! Trots en op naar hopelijk weer een geweldig seizoen!

  1. Charles Gebhardt

   Dankje Frank !

   Het was inderdaad super en het liep allemaal goed voor me in de partij! Tegen Stef wil je natuurlijk je beste spel laten zien. Wat een topper die Stef! Ik ga om zijn partij vragen want dan kan ik hem even appen naar Simon en wie weet:)

   Philidor op naar een topseizoen!

 2. Bart

  Prachtpartij Charles, zeer fraai commentaar bovendien! En wat ben ik vanavond ontsnapt tegen opnieuw een vernietigende Morra zeg.. ๐Ÿ™‚

Geef een reactie