L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Geslaagd paastoernooi 2017

Geplaatst op  11 april 2017   in   Evenementen   door  

Schakers staan na te praten na ronde 2 van het paastoernooi van L.S.C. Philidor

Representatief beeld van het Paastoernooi 2017 (Eind van de tweede ronde).

Afgelopen maandag 10 april vond het traditionele Paastoernooi plaats. Circa 30 schakers zorgden voor een volle bak in het denksportcentrum, waar drie groepen rapidschakers het tegen elkaar opnamen en twee groepen snelschakers. Van de snelschakers werd later op de avond een topgroep geformeerd. Deze werd uiteindelijk gewonnen door Guido Bakker. Van de rapid-schaakgroepen werden Herman van Halderen, Erick Moeri en Peter Bon de winnaars. Na een toespraak van de voorzitter (waarin deze vertelde dat de interne competitie sinds jaren niet zo spannend is geweest en Philidor 3 het enige team is dat nog kans heeft op het kampioenschap) namen zij een fles wijn mee naar huis. De mindere goden keerden zoals ieder jaar tevreden huiswaarts met een doos eieren.

Geef een reactie

met dank aan chesstempo.com

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864).

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees