L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

10 oktober: Philidor 3 – Philidor 4

Geplaatst op  26 september 2016   in   Mededelingen Bestuur   door  

Sinds kort is het speelschema van de Leidse Schaakbond voor het aanstaande seizoen bekend. Niet geheel onverwacht starten onze twee hoogste teams in deze competitie in de eerste ronde tegen elkaar (Zij spelen beiden dit jaar in de 1e klasse). Dat zal zijn op 10 oktober, dus houd die datum zeker vrij! Philidor 5 speelt zijn eerste wedstrijd op maandag 24 oktober, thuis tegen Leithen 2. Verder is nu de agenda voor het hele seizoen bijgewerkt. Op 3 oktober is er vanwege het Leids Ontzet geen schaakavond (!). Alvast veel extern schaakplezier komend seizoen toegewenst!

Geef een reactie

met dank aan chesstempo.com

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864).

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees