L.S.C. Philidor

Leidse schaakclub Philidor, sinds 6 januari 1919

Analyse: Zeven – Koes

Geplaatst op  15 maart 2015  in  Interne Competitie , Schaakfragment   door  


door Richard Koes

Maandag 2 maart 2015 mocht ik in de interne competitie weer eens met zwart tegen Frank Zeven aantreden. Altijd leuk omdat zijn vaste openingszet b2-b4 ruimte laat voor improvisatie. Dat leidt tot interessante partijen, die tot nu toe echter niet succesvol voor mij afliepen. Eens kijken of ik dat kon veranderen.

One comment on “Analyse: Zeven – Koes

  1. Richard Koes

    De zetten van de partij kloppen, maar mijn analyse is op de een of andere manier niet helemaal goed en compleet weergegeven. Geïnteresseerden kunnen hun emailadres achterlaten, dan mail ik mijn originele stukje.

Geef een reactie

met dank aan chesstempo.com

Clubavond

De Leidse Schaakclub Philidor speelt iedere maandagavond vanaf 19.45 uur in het Denksportcentrum, Robijnstraat 4 te Leiden. Interesse? Kom op tijd langs, dan speelt u gegarandeerd mee! Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen, bij voorkeur met de secretaris: J. Heun (tel: 06-20093864).

Abonneer je via E-mail

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten (ook wanneer de uitslagen online staan ontvang je een email). Uitschrijven kan bij elke ontvangen email via 'unsubscribe'.

Voeg je bij 15 andere abonnees